Σχετικά με εμάς

Σχετικά με το Mymetafores.gr

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορων - μετακομίσεων από το 1978. Ιδρύθηκε απο τον Παπαδόπουλο Γιάννη.

Με την αξιοπιστία την παράδοση και την πείρα που έχουμε αποκτήσει στα τόσα χρόνια δουλειάς, αναλαμβάνουμε τις ανάγκες σας στις μεταφορές - μετακομίσεις(σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, προἵόντων, εμπορευμάτων και εξοπλισμών). Με εμπειρία και γνώση στο επάγγελμα μας, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτησή σας και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και πάνω απ' όλα την ασφάλεια στην μεταφορά - μετακόμιση των εμπορευμάτων ή της οικοσκευής σας μεασφαλισμένη την αξία της περιουσιας σας 100% !

Με το ιδιόκτητο στόλο μας είμαστε κοντά σας και καλύπτουμε άρτια όλες σας τις απαιτήσεις, από τις πιο μικρές έως και τις πιο μεγάλες. Κάνουμε μεταφορές (εξοπλισμών, εμπορευμάτων, οικοσυσκευών) και μετακομίσεις (σπιτιών, επαγγελματικών χώρων) σε όλη την Ελλάδα, την περιφέρεια και την επαρχία, καθώς από και προς τα νησιά και βέβαια σε λογικές και οικονομικές τιμές.

Στόχος μας το χαμόγελο του πελάτη!